Altus Servis Kars

  • Teknik ServisAltus Servis Kars
  • AdresKARS
  • Telefon Numarası0850 210 0 888
  • Çalışma SaatleriÇağrı Merkezinden Bilgi Alabilirsiniz

FİRMAYA MAİL GÖNDER

Firma Hakkında

Altus Teknik Servis KARS

Altus Servis Kars

Altus Yetkili Servis hizmetleri; Altus tarafından verilmektedir. Size en yakın servisi öğrenmek ve kayıt bırakmak için Tel: 0850 210 0 888 arayınız, Bulunduğunuz bölgede servis olmayabilir

Altus Mikrodalga Fırın Teknik Servis

Arızalı parça teşhisi için servisten yardım alınmalıdır. Kullanılan kapların fırın içerisine uygun olması gerekmektedir.

ALMD 20, ALMD 15
Altus Mikser Arızaları ve Tamiri Teknik Servis

Motor kontrolü yapılmalıdır. Cihazın besleme girişlerindeki güç ölçümü yapılmalıdır.

ALSM 770 B
Altus Saç Kurutma ve Düzleştirici Arızaları Teknik Servis

Gövde hasar alırda da aynı sorun görülecektir. Servis tarafından kontrol edilmesi gerekir.

AL 707 G, AL 704
Altus Set Üstü Ocak Teknik Servis

Ocağınızın çalışmamasını bu şekilde basit kontroller yaparak halledebilirsiniz. Ocak alevinin mavi olması normaldir tam olarak yandığını gösterir.

AL 83 GSD, AL 93 G, ALA 185 GBD, ALA 182 GID
Altus Su Isıtıcı Teknik Servis

Düzenli olarak ısıtıcı temizliği ve bakımı yapılmalıdır. Cihaz içinde kireç oluşumu cihazın aşırı sesli çalışmasına neden olacaktır.

AL 728 I, AL 729
Altus Süpürge, Kablosuz Süpürge Arızaları Teknik Servis

Kablo ve şarj aleti üzerinde kesik ve yırtılmaların olması süpürgenin şarj olmamasına neden olacaktır. Aynı zamanda aşırı yükte süpürgenizin kapanmasına neden olabilir.

AL 606 SM, AL 665 P, AL 767, AL 616
Altus Termosifon Teknik Servis

Aynı zamanda rezistans kaynaklı da elektrik kaçakları oluşabilir. Rezistansın arızaya geçmesi durumunda termosifon kullanımı sırasında alttan su akmaya başlar.

AL 865 L, AL 880 L, AL 11 TF, AL 16 A
Altus Tost Makinesi Teknik Servis

Tost makinesi ışığı yanmıyor durumunda lamba zarar görmüş olabilir. Tost makinesi ayar düğmesi cihazın yanında veya üst tarafında olabilir.

AL 758 M, AL 755 B, AL 757 TOSTİ
Altus Blender Teknik Servis

Bu durumda da bıçakların teknik serviste değiştirilmesi gerekir.Başlık değişimi ve kapak değişimi yapılmalıdır.

ALSM 739 B, ALSM 736 B, ALSM 780 B
Altus Buzdolabı Teknik Servis

Buzdolabının bulunduğu ortam sıcaklıkların da yaşanan ani değişimler buzdolabının performansının artmasına ve çalışma, sırasında ses oluşumuna neden olmaktadır. Aşırı soğutma ve aylarının normalden çok olması buz oluşumlarına neden olacaktır. Oluşan bir hata ve sorun ürünlerin çalışma kapasitesini de etkilemektedir.

AL 375 X, AL 345 B
Altus Çamaşır Makinesi Teknik Servis

Çamaşır Makinesi Çalışırken Durma SorunuMakine gürültülü çalışıyor sorunu nedenleri arasında çamaşır makinesinin ayaklarının dengede olmaması ve yük oranının az olması sese neden olur.Arıza devam etmesi durumunda vakit kaybetmeden servis ile görüşme sağlanmalıdır.

AL 8100 D, AL 6100 ML
Altus Çay Makinesi Teknik Servis

Çay Makinesi Sürekli Suyu Isıtıyor Çay Makinası Sigorta Attırıyor

AL 796 S, AL 795 I
Altus Derin Dondurucu Teknik Servis

Dondurma kısmında meydana gelen aşırı buzlanma, dondurma aylarının yapılamaması, çok fazla yiyecek konulması, aylarının düşük tutulması ve parça arızaları çok çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Servis müdahale edinceye kadar elektrikten çekişmeli ve elektrik gelmesi engellenmelidir.

AL 2230 A++, AL 2230 A++
Altus Android Led TV Teknik Servis

Android Led TV ekranının çizik çizik olması sorunu ekran yüzeyinin hasar alması sonucunda oluşan arızalar dan biridir. Android Led TV arızası günümüzde hemen herkesin yaygın olarak karşılaştığı sorunlar arasında yer almaktadır. Servis arayarak destek isteyiniz.

AL24L 4950 4B, AL40L 6925 4B SMART
Altus Buharlı Ütü Teknik Servis

Su gözeneklerinin açık olduğundan emin olun. Buharlı ütülerde şok buharı adı verilen yüksek buhar seviyesi bulunmaktadır.

AL 719, AL 718, AL 720
Altus Bulaşık Makinesi Teknik Servis

Bulaşık makinesine elektrik girmesini sağlayan priz hattı değiştirilebilir. Program ayar tuşlarına bozulma olması durumunda servis çağırılarak yeni tuş takımı eskisi ile değiştirilmelidir. Bulaşık Makinesi Yıkama Yapmıyor

AL 413 C, AL 445 NIX, ALA 404 I
Altus Fırın Teknik Servis

Elektrikli ürünlerde patlama ve yanmaya neden olabilir.Rezistans fırında yiyeceklerin pişmesini sağlayan bir parçadır.

AL 555 GS, AL 555 GD, ALA 133 B, ALA 137 W
Altus Kahve Makinesi Teknik Servis

Tahliye kontrol edilmelidir. Kahve Makinesinin Altında İnce Su Sızıntısı

AL 799 TKM, AL 797 G
Altus Kurutma Makinesi Teknik Servis

Arıza oluşması durumunda kurutma makineleri için servis aranmalı ve sorunun çözümü için destek alınması gerekmektedir. Kurutma makinesi ısınma yapmama sorunu program ayarları sonucu oluşan arızalar arasında yer alır.

AL 82 IC, AL 81 YB
Altus Klima Teknik Servis

Mevsimlere göre ayarlanma özellikleri sayesinde ortam içerisinin ısınmasına ve serinlemesine yardımcı olmaktadır. Klimayı besleyen kablolar içerisinde bir arıza oluşması durumlarında klima sigorta attırmaktadır. İlk olarak yapılması gereken işlem termostat ayarının değiştirilmesi ve sıcaklık ayarının düşürülmesi gerekmektedir.

ALK 9020 A++, ALK 1820 A++KARS Altus Buzdolabı ServisiKARS Altus Derin Dondurucu ServisiKARS Altus Çamaşır Makinesi ServisiKARS Altus Bulaşık Makinesi ServisiKARS Altus Kurutma Makinesi ServisiKARS Altus Fırın ServisiKARS Altus Set Üstü Ocak ServisiKARS Altus Mikrodalga Fırın ServisiKARS Altus Klima ServisiKARS Altus Termosifon ServisiKARS Altus Radyotör ServisiKARS Altus Vantilatör ServisiKARS Altus Televizyon ServisiKARS Altus Türk Kahve Makinesi ServisiKARS Altus Çay Makinesi ServisiKARS Altus Su Isıtıcı ServisiKARS Altus Mikser ServisiKARS Altus Blender ServisiKARS Altus Doğrayıcı ServisiKARS Altus Tost Makinesi ServisiKARS Altus Mini Tost Makinesi ServisiKARS Altus Buharlı Ütü ServisiKARS Altus Buhar İstasyonlu Ütü ServisiKARS Altus Elektrikli Süpürge ServisiKARS Altus Şarjlı Süpürge ServisiKARS Altus Saç Kurutma Makinesi ServisiKARS Altus Tartı ServisiKARS Altus Su Sebili ServisiKARS Altus Ankastre Ocak ServisiKARS Altus Ankastre Fırın ServisiKARS Altus Ankastre Davlumbaz ServisiKARS Altus Ankastre Aspiratör ServisiKARS Altus Ankastre Bulaşık Servisi

Altus Yetkili Servis,

Bu makale için verilen puan
Bu makaleye bir puan verin
[Total: 0 Average: 0]

Kampanya & İlanlar

Henüz bir ilan eklenmemiş

Firma Haberleri

Henüz bir haber eklenmemiş

Yorum yaz

Firma Puanınız (Yanlızca üyeler oy kullanabilir)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.